Nationale actie

Nationaal

Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid Limited Lease Edition 190 pk.

U rijdt al vanaf € 265 bijtelling p.m. *

De netto bijtelling is berekend op basis van 37,10% inkomstenbelasting.

The evolution of the compact SUV. De nieuwe Jeep® Compass introduceert een range die de lat nog hoger legt als het gaat om technologie, motorisering, veiligheidsvoorzieningen en design, met een compleet vernieuwd exterieur en interieur.

Jeep® vindt de vierwielaandrijving opnieuw uit door de typische tractie van de 4x4 te combineren met elektrische aandrijving. De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid heeft een efficiëntere hybride motorisering, waarbij de traditionele kracht van Jeep® onveranderd blijft.

U rijdt al een Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid vanaf € 265 bijtelling p.m.

*De netto bijtelling is berekend op basis van 37,10% inkomstenbelasting.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

BELANGRIJKSTE UITRUSTING
10,1 inch multimediascherm
Parkeersensoren voor en achter + automatisch in- en uitparkeren
18 inch lichtmetalen velgen
10,25 inch instrumentarium met TFT kleurenscherm

FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Commerciele acties niet van toepassing op de Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Limited Lease Edition.

-->